Reclama

marți, 1 iunie 2010

Pettrossian ,caviar lux

Daca vrei sa faci cunostinta cu obiceiurile legate de consumul
 de caviar ,studiaza cartea urmatoare:
Caviar: Istoria ciudata şi viitorul incert al delicateţei cele mai ravnite din lume

Rând Peste Roe
Caviarul a fost venerat de secole,o raritate moderna .
Sturionii sunt mai vechi decât dinozaurii, şi Marea Caspică conţine
cel mai mult sturioni pentru ca este mai mult un lac sărat decât o mare .
Mai mult,  cele douăzeci şi şapte specii sunt găsite doar într-un singur
 bazin hidrografic. Cel mai mare morun prins vreodată  cântărea peste
4500 kg. poate produce numai ouă de zece ori în timpul vieţii sale.Dar
 habitatul lor este perturbat , apele sunt poluate, sunt  vânate peste
 masura si deja sunt pe cale de disparitie ca si   bivolii in america şi elefanţi din Africa. 

Firma Petrossian afirma "O mare parte din ceea ce vindem este de 
sturioni alb crescute in ferme- în California şi Florida.

Petrossian a vândut 12 tone de caviar în 2009 .Sunt crescute
în bazine circulare până la 10 de metri inalt  care conţin sute de peşte. 
Carnea de sturion se spune că are colesterol mai mult şi grăsimi decât carnea de porc. 
Se considera carne lux .In cartea amintita scrie ca in antichitate  un bol mic 
de sturion pe piaţa Atenei avea acelaşi preţ ca o sută de oaie şi un taur.
Meniul de la Oregon lui Stephanie Inn i  a inclus recent Columbia River
Sturgeon peste orz untos şi roşii la cuptor cu sos de busuioc si lămâie ... suna rezonabil .


Paine prajita unt si caviar . se asociaza cu : vodca sau sampanie  foarte uscata .
 Nu se pot folosii  tacâmuri standard ,fiindca  dă o aromă metalica .
Prin urmare lingurile traditionale de caviar , sunt realizate din sidef .

Îngrijire şi întreţinere la Oregon
Plasaţi o comandă şi este ambalat în acea zi.Se taie niste
gheata intr-un blender pentru a crea un pat rece pentru borcane .
 Păstrarea la rece , partea de jos este recomandat .
Uleiul şi sarea, nu se vor  congela."
Perioada de valabilitate este de două luni
de la momentul în care sunt ambalate.


Note de degustare vedeti mai jos.
  Swarovski Presentoir Caviar, 250g = 5450 dolari.

Trout Roe, 250g = 50 dolari
  
Regal de crescătorie siberian, 250g = 975 dolari

Alverta preşedinte, 250g = 975 dolari

Royal Transmontanus, 250g = 550 dolari

Royal Ossetra, 250g = 1.500 dolari
Go  beckon.

Beautiful Yaasmin www.beyaas.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza articolul

Arhivă blog