Reclama

sâmbătă, 20 noiembrie 2010

Un restaurant apreciat in peninsula Iberica

--------------------------------------

Paco Morales Restaurantul este situat în Bocairent (Valencia), înfăşurat în pini din Sierra de Mariola şi adăpostit de Ferrero Hotel, plin de farmec si dragoste in fiecare detaliu. Într-o fermă din secolul XIX-lea, arhitectul  Luis Sendra a facut  proiectul in cinstea  celebrului jucator de tenis Juan Carlos Ferrero., tehnologia folosita se numeste Bang & Olufsen, spatii confortabile, un spa  relaxant , un serviciu impecabil   ,o duzina de apartamente mari,  jacuzzi şi terase generoase cu vedere la grădini sunt punctele forte a cladirii.
Paco Morales,  a fost în Ferrero Hotel si a gasit un mediul perfect pentru a face bucătăriile specific  Bilbao Guggenheim
Ferrero este un hotel cu 2  restaurante  .O bucatarie senina, eleganta si matura, care arată vitejie în jocul impecabil, cu  arome si  texturi,care vor fii calificate  , doar în gura unui elegant si delicat.



Buna combinatie  a ingredientelor  locale cu cele  exotice şi neobişnuite şi, pe cât posibil, sunt  crescute in  propria gradina de legume şi plante aromatice.
Cartea de meniu a re o scurta scrisoare de bun venit  şi două forme de meniu pentru degustare, fiecare conceput pentru un singur scop: pentru a satisface gusturile celor mai pretenţioase si aventurosi clienti , sau pentru a satisface iubitorii de bucătărie tradiţională ne-convenţionale. Pentru acestea din urmă, meniul Estate (50 euro) este perfecta , mai mult inspirat de reţete din zona, mereu actualizat, şi sunt folosite ingrediente  mai uşor de recunoscut,. meniul Inovare (85 euro), este mai obraznic, este, fără îndoială cea mai bună opţiune pentru cei care doresc să respecte talentul şi potenţialul bucatar tineri din Cordoba

.



În 2009, un meniu dintre clasicii sale era , lame cu bacon Iberice , Iuda ureche şi creier de miel prăjit, a câştigat loc în top 10 cele mai bune bucate a anului in  prestigioasa publicaţie Wine & Food. La ultima vizita noastră, s-au remarcat, de asemenea, barba caprei negre , paine prajita cu unt, nuci proaspete, ( foarte proaspete,)care  au făcut senzatia de  nuc si caviar marin, precum şi un  chopitos cu ţelină şi ulei de chili.
Deserturile suntvariate , cum ar fi Cirese Paco  cu ouă prăjite, alge mastocarpus alb marinat si inghetat-e  misto.



Are renume naţional şi internaţional  pivniţa, care include unele oferte  interesante,.
Pentru a termina cu surprindere are o caruta cu un ceai vase mic eşantion de ierburi indigene, care va selecta branşă în faţa noastră în ceea ce priveşte decizia de a înfiinţa amestec digestiv.


colaborare speciale: cu Dani - CaviarBCN

Arhivă blog