Reclama

sâmbătă, 20 noiembrie 2010

Ce fel de ingrediente sunt in Rimmel ?

--------------------------------------

Inventatorul  rimelului este , Eugene Rimmel, si continuă să fie imortalizat descoperirea lui din secolul al 19-lea. "Rimmel" este cuvantul pentru rimel sau mascara  în mai multe limbi, inclusiv olandeză, persană, portugheză şi turcă. Omul care a popularizat rimel, TL Williams, a creat invenţia lui in 1913, un amestec de praf de cărbune şi vaselină, pentru Maybel sora lui. Atunci când produsul a devenit un hit, a numit compania sa Maybelline pentru a onora cele două surse de inspiraţie.

Mascara Ingrediente

Mascara include de obicei :
-un negru de fum sau  pigment oxid de fier pentru a  întuneca genele ,





-un polimer pentru a forma un film pe gene ,
-un conservant,
-şi o ceară sau uleiuri cum ar fi lanolina, ulei mineral, parafina, petrolatumului, ulei de ricin, ceară carnauba, ...pentru a ingrosa genele.
Există două opţiuni de bază:
formula anhidru fără apă,
sau emulsii de apă şi ulei.
Varianta anhidru - sunt  impermeabile de apa  şi mai puţin probabil să lasa pete sau fulgi, dar poate fi dificil să le eliminaţi.
Emulsiile sunt mai uşoare  pe gene, dar poate lasa urme de fulgi sau pete.
In anii 1930, rimmelul avea  ingrediente infricosatoare precum terebentină, plumb, anilină, de la care femeile mai degraba sau orbit decat sa fie frumoase. Acum legea limiteaza strict natura ingredientelor astfel , femeile sunt în condiţii de siguranţă să se aplice în zona ochilor.
Dar totusi ai grija , inca se gaseste pe piata rimmel in care este  thimerosal, un conservant care poate provoca conjunctivita si dermatita pleoapei (o erupţie cutanată).

Waterproof Mascara

Experţii sugerează limitarea utilizării a formulei impermeabile .Efortul  de a elimina aceste produse pot deteriora genele , care poate sa duca pana  la  să rupă sau să cadă.



Maybelline lui Lash Mare

Probabil este cel mai cunoscut si cel mai popular rimmel .Un   tub este vândut la fiecare 1.9 secunde în Statele Unite - şi o dată la fiecare 1.1 secunde la nivel mondial.

Arhivă blog