Tweet --------------------------------------
Paco Morales Restaurantul este situat în Bocairent (Valencia), înfăşurat în pini din Sierra de Mariola şi adăpostit de Ferrero Hotel, plin de farmec si dragoste in fiecare detaliu. Într-o fermă din secolul XIX-lea, arhitectul Luis Sendra a facut proiectul in cinstea celebrului jucator de tenis Juan Carlos Ferrero., tehnologia folosita se numeste Bang & Olufsen, spatii confortabile, un spa relaxant , un serviciu impecabil ,o duzina de apartamente mari, jacuzzi şi terase generoase cu vedere la grădini sunt punctele forte a cladirii.
Paco Morales, a fost în Ferrero Hotel si a gasit un mediul perfect pentru a face bucătăriile specific Bilbao Guggenheim
Ferrero este un hotel cu 2 restaurante .O bucatarie senina, eleganta si matura, care arată vitejie în jocul impecabil, cu arome si texturi,care vor fii calificate , doar în gura unui elegant si delicat.
Buna combinatie a ingredientelor locale cu cele exotice şi neobişnuite şi, pe cât posibil, sunt crescute in propria gradina de legume şi plante aromatice.
Cartea de meniu a re o scurta scrisoare de bun venit şi două forme de meniu pentru degustare, fiecare conceput pentru un singur scop: pentru a satisface gusturile celor mai pretenţioase si aventurosi clienti , sau pentru a satisface iubitorii de bucătărie tradiţională ne-convenţionale. Pentru acestea din urmă, meniul Estate (50 euro) este perfecta , mai mult inspirat de reţete din zona, mereu actualizat, şi sunt folosite ingrediente mai uşor de recunoscut,. meniul Inovare (85 euro), este mai obraznic, este, fără îndoială cea mai bună opţiune pentru cei care doresc să respecte talentul şi potenţialul bucatar tineri din Cordoba
.
În 2009, un meniu dintre clasicii sale era , lame cu bacon Iberice , Iuda ureche şi creier de miel prăjit, a câştigat loc în top 10 cele mai bune bucate a anului in prestigioasa publicaţie Wine & Food. La ultima vizita noastră, s-au remarcat, de asemenea, barba caprei negre , paine prajita cu unt, nuci proaspete, ( foarte proaspete,)care au făcut senzatia de nuc si caviar marin, precum şi un chopitos cu ţelină şi ulei de chili.
Deserturile suntvariate , cum ar fi Cirese Paco cu ouă prăjite, alge mastocarpus alb marinat si inghetat-e misto.
Are renume naţional şi internaţional pivniţa, care include unele oferte interesante,.
Pentru a termina cu surprindere are o caruta cu un ceai vase mic eşantion de ierburi indigene, care va selecta branşă în faţa noastră în ceea ce priveşte decizia de a înfiinţa amestec digestiv.
colaborare speciale: cu Dani - CaviarBCN
Arhivă blog
-
►
2021
(125)
- ► septembrie (27)
-
►
2011
(75)
- ► septembrie (4)
-
▼
2010
(381)
-
▼
noiembrie
(26)
- Imagini amuzante cu animale
- Un obicei din INDIA - pictatul pe maini cu henna
- Aston Martin a prezentat noua masina la PARIS
- Ce fel de posete se poarta azi ?
- Josephine
- Despre substantele chimice din cosmetice
- Mukash Ambani va fii cel mai bogat om de pe Planet...
- Thosiba lanseaza primul televizor 3D, fara ochelari
- Dolce & Gabbana s-a suparat pe Japonia
- Cel mai scump set de portelan
- O chinezoiaca este model la agentia Armani
- Cei mai bine platiti autori de romane
- Sapunuri din Thailanda
- De ce umanizam animalele ?
- Ce fel de ingrediente sunt in Rimmel ?
- Caviar marca House & Love Prounier
- Un restaurant apreciat in peninsula Iberica
- In Hong Kong se va construii hotelul cel mai inalt...
- Penelope Cruz este noua imagine a brandului Lancome
- Sacou din portelan , marca Lacoste
- Restaurantele cele mai frumoase aflate in pe acope...
- Raffles hotel
- Esti ceea ce manaci sau porti
- Idei de business
- IKEA - bucataria viitorului
- Croaziera lux - WORLD
- ► septembrie (49)
-
▼
noiembrie
(26)