Tweet --------------------------------------
Astăzi vom prezenta televizorul Philips Ambilight Platinum 3D Cinema 21:9. După cum sugerează şi numele, Philips a prezentat în premieră mondială formatul de televiziune 21:9 şi 3D.
Vizionarea unui film pe un ecran mare cat la Cinema este o experienţă extrem de satisfăcătoare, mai ales atunci când vedem barele negre tipice (de mai sus şi mai jos) care televizoarele noastre nu fac .
Dacă adăugăm că la o calitate superbă a imaginii şi ecran: 58 inci (aproape cinci metri lungime), vor beneficia de o experienţă reala de teatru.
Cinema 21:9 Platinum include, de asemenea, noua tehnologie Bright Pro pentru a spori claritatea imaginii chiar şi mai mult. Bright Pro reglementează apariţia de lumină puternică, în orice parte a ecranului, păstrând zonele întunecate ale aceeaşi scenă. Astfel va primi contrast excepţionale din toate unghiurile de vizionare.
Transmiţător de 3D de mare putere este integrată în TV, în partea de sus şi este capabil să comunice cu atât de multe ochelari 3D activă , după cum doriţi. Atunci când sunt combinate cu Bright Pro privitorul se poate simţi aproape ca le poate "ajunge" şi "atinge" actori,, dar în camera de zi a casei sale.
Imaginea 2D a fost de asemenea îmbunătăţită în acest model prin care încorporează tehnologii, cum ar fi Perfect Pixel HD şi prelucrare integrate cu LED-uri Pro, oferă toate o calitate şi claritate a imaginii fără precedent, realizarea culori vibrante şi detalii extreme.
Ambilight Spectra adaugă o nouă dimensiune a experientei dumneavoastră de a viziona filme şi atmosfera inegalata in camerei casei dumneavostra. Prin identificarea culorile dominante pe ecran, tehnologia, Ambilight proiectateaza pe peretele din spate o lumina ambientala astfel ca sa obtineti un sentiment pur şi simplu spectaculos.
Preţul de Philips Ambilight 3D Platinum Cinema 21:9 este de aproximativ 4.000 de euro.
Mai multe informaţii: Philips Ambilight Platinum 3D Cinema 21:9
Video: Platinum Philips 21:9 Cinema 3D
Video: Philips Ambilight 21:9 Cinema 3D Platinum IFA (Berlin, septembrie 2010)
joi, 2 decembrie 2010
Restaurantul Colibri , din Barcelona
Tweet --------------------------------------
O scurtă istorie a Raval Eixample. Colibri si-a deschis porţile în anul 2000 pe strazile din Barcelona Riera Alta, iar cinci ani mai târziu sa mutat în stradă Casanova. De-a lungul carierei sale el a fost condus de aceeaşi familie.
Bucătarul César Pastorul a lucrat doisprezece ani în restaurantul Barcelona Ca l'Isidre, apoi să ia sarcina de bucatar la Hummingbird.
O cameră mare, sobru şi elegant, prezidat de imaginea evocatoare a unui colibri care da din aripi. Printre mesele sunt spatii generoase ca intimitatea sa fie asigurata şi să încurajeze conversaţia liniştita. O muzica de fundal subtil păstrează atmosfera romantica .Acesta poate găzdui până la 40 de persoane, 10 mese pentru 10, 6, 4 şi 2, persoane şi există o sală de mese privat apentru 12-14 persoane.
Specifice bucătăriei de piaţă de La Boqueria- şi cu accente elaborate de autor, arată respectul absolut pentru gurmanzi. "Clare şi transparente", sunt cuvintele dl-ui Pastor Cezar, care se axează pe arome pura şi uşor de recunoscut.
Meniul oferă în fiecare zi, la prânz şi cină, meniul la un preţ fix de 37 € (inclusiv TVA, cu excepţia băuturilor). Gustări alegeţi din 9 aperitive, 5 sau 6 bucate de peşte , 7 deserturi. Complet, cu o selecţie de fructe de mare proaspete de pe coasta (ca si supliment).
Decizia poate fi dificil, astfel încât bucătarul proiectează un meniu în fiecare sezon cu cele mai reprezentative feluri de mâncare, inclusiv brânza şi surprize . costa 62 € (TVA inclus, fara bauturi, pentru masa si un maxim de 8 persoane).
Meniu pentru grupuri: trei opţiuni, fiecare cu 5 aperitive, starter, felurl principal desigur, desert, cafea, apă şi vin. 60 € (TVA inclus)
.
Vinăria: este spectaculos, bogat şi de calitate . Ai grija de ea sommelierul Sergi Jiménez. Aproximativ 200 de referinţe într-un meniu dinamic spaniol DOS şi din întreaga lume, inclusiv şi clasic. Adevăratele capricii prezinta -Louis Latour Montrachet Grand Cru 00, Vega Sicilia Unico 1966, Pingus 98 ....
Vinurile sunt disponibile in sticlă: alb, spumant vinul rosu si sampanie.
Confort si servicii profesionale.
Pe scurt, este un loc perfect pentru cuplu pentru seductie si romantism, si deasemenea pentru a încheia o afacere bună. Atmosfera şi bucătăria la un nivel de preţ al democraţiei.
Mai multe informaţii: Hummingbird Restaurant
Bucătarul César Pastorul a lucrat doisprezece ani în restaurantul Barcelona Ca l'Isidre, apoi să ia sarcina de bucatar la Hummingbird.
O cameră mare, sobru şi elegant, prezidat de imaginea evocatoare a unui colibri care da din aripi. Printre mesele sunt spatii generoase ca intimitatea sa fie asigurata şi să încurajeze conversaţia liniştita. O muzica de fundal subtil păstrează atmosfera romantica .Acesta poate găzdui până la 40 de persoane, 10 mese pentru 10, 6, 4 şi 2, persoane şi există o sală de mese privat apentru 12-14 persoane.
Specifice bucătăriei de piaţă de La Boqueria- şi cu accente elaborate de autor, arată respectul absolut pentru gurmanzi. "Clare şi transparente", sunt cuvintele dl-ui Pastor Cezar, care se axează pe arome pura şi uşor de recunoscut.
Meniul oferă în fiecare zi, la prânz şi cină, meniul la un preţ fix de 37 € (inclusiv TVA, cu excepţia băuturilor). Gustări alegeţi din 9 aperitive, 5 sau 6 bucate de peşte , 7 deserturi. Complet, cu o selecţie de fructe de mare proaspete de pe coasta (ca si supliment).
Decizia poate fi dificil, astfel încât bucătarul proiectează un meniu în fiecare sezon cu cele mai reprezentative feluri de mâncare, inclusiv brânza şi surprize . costa 62 € (TVA inclus, fara bauturi, pentru masa si un maxim de 8 persoane).
Meniu pentru grupuri: trei opţiuni, fiecare cu 5 aperitive, starter, felurl principal desigur, desert, cafea, apă şi vin. 60 € (TVA inclus)
.
Vinăria: este spectaculos, bogat şi de calitate . Ai grija de ea sommelierul Sergi Jiménez. Aproximativ 200 de referinţe într-un meniu dinamic spaniol DOS şi din întreaga lume, inclusiv şi clasic. Adevăratele capricii prezinta -Louis Latour Montrachet Grand Cru 00, Vega Sicilia Unico 1966, Pingus 98 ....
Vinurile sunt disponibile in sticlă: alb, spumant vinul rosu si sampanie.
Confort si servicii profesionale.
Pe scurt, este un loc perfect pentru cuplu pentru seductie si romantism, si deasemenea pentru a încheia o afacere bună. Atmosfera şi bucătăria la un nivel de preţ al democraţiei.
Mai multe informaţii: Hummingbird Restaurant
Orasele cele mai scumpe , in 2010
Tweet --------------------------------------
Agenţia de resurse umane ECA International a realizat un raport cu clasificarea cele mai scumpe oraşe în 2010. Dacă aveti diurna plătit cu 30 de euro pentru masa de prânz nu ar trebui să treceti pe la Oslo. Asta e pretul în medie, unei mese de prânz în capitala Norvegiei. Dar Oslo este doar al doilea cel mai scump oraş din lume, lista care contine 399 oraşe analizate.
În timp ce costul mediu al unui prânz în Tokyo este de doar 12 de euro, alte costuri, cum ar fi un bilet de cinema (15,4 euro) sau un kilogram de orez (6 euro) face capitala Japoniei să fie oraşul cel mai scump din lume.
Clasificarea CCE se bazează pe o analiză a 128 de produse, inclusiv alimente, articole utilizate zilnic îmbrăcăminte, electronice şi de divertisment. Preţurile au fost obţinute din septembrie 2009 pana in martie 2010 pentru produsele autohtone şi de import sunt recunoscute pe plan internaţional, cum ar fi cereale Kellogg's sau bere Sapporo.
Să ne uităm la preţul de listă din cele zece cele mai scumpe oraşe din lume în 2010.
Sursa: Businessweek
În timp ce costul mediu al unui prânz în Tokyo este de doar 12 de euro, alte costuri, cum ar fi un bilet de cinema (15,4 euro) sau un kilogram de orez (6 euro) face capitala Japoniei să fie oraşul cel mai scump din lume.
Clasificarea CCE se bazează pe o analiză a 128 de produse, inclusiv alimente, articole utilizate zilnic îmbrăcăminte, electronice şi de divertisment. Preţurile au fost obţinute din septembrie 2009 pana in martie 2010 pentru produsele autohtone şi de import sunt recunoscute pe plan internaţional, cum ar fi cereale Kellogg's sau bere Sapporo.
Să ne uităm la preţul de listă din cele zece cele mai scumpe oraşe din lume în 2010.
- 1: Tokyo, Japonia
- Clasament în 2009: 2
- Masa de prânz într-un restaurant: 12 de euro.
- Ulcior de bere: 2,36 euro.
- Kilogram de orez: 6 euro.
- O duzina de oua: 2,65 euro.
- bilet de cinema: 15.4 euro.
- Spălat: 617 de euro.
- 2: Oslo, Norvegia
- Clasament în 2009: 8
- Masa de prânz într-un restaurant: 30 de euro.
- Ulcior de bere: 3.31 euro.
- Kilogram de orez: 4 euro.
- O duzina de oua: 4.72 euro.
- bilet de cinema: 11.2 euro.
- Spălat: 619 de euro.
- 3: Luanda, Angola
- Clasament în 2009: 1
- Masa de prânz într-un restaurant: 33 de euro.
- Ulcior de bere: 1,13 euro.
- Rice Kilo: 3,32 euro.
- O duzina de oua: 3.34 euro.
- bilet de cinema: 9.14 euro.
- Spălat: 641 de euro.
- 4: Nagoya, Japonia
- Clasament în 2009: 3
- Masa de prânz într-un restaurant: 13.36 euro.
- Ulcior de bere: 2.16 euro.
- Kilogram de orez: 6.42 euro.
- O duzina de oua: 2,34 euro.
- bilet de cinema: 14 de euro.
- Spălat: 436 de euro.
- 5: Yokohama, Japonia
- Clasament în 2009: 4
- Masa de prânz într-un restaurant: 12.23 euro.
- Ulcior de bere: 2,29 euro.
- Kilogram de orez: 4.60 euro.
- O duzina de oua: 2,61 euro.
- bilet de cinema: 13.71 euro.
- Spălat: 443 de euro.
- 6: Stavanger, Norvegia
- Clasament în 2009: 14
- Masa de prânz într-un restaurant: 23.2 euro.
- Ulcior de bere: 3.34 euro.
- Kilogram de orez: 4.01 euro.
- O duzina de oua: 4,46 euro.
- bilet de cinema: 10.90 euro.
- Spălat: 526 de euro.
- 7: Kobe, Japonia
- Clasament în 2009: 6
- Masa de prânz într-un restaurant: 11.25 euro.
- Ulcior de bere: 2.17 euro.
- Kilogram de orez: 6.02 euro.
- O duzina de oua: 1,97 euro.
- bilet de cinema: 14 de euro.
- Spălat: 330 de euro.
- 8: Copenhaga, Danemarca
- Clasament în 2009: 7
- Masa de prânz într-un restaurant: 25.3 euro.
- Ulcior de bere: 1,47 euro.
- Kilogram de orez: 3.41 euro.
- O duzina de oua: 4.91 euro.
- bilet de cinema: 10.55 euro.
- Spălat: 841 de euro.
- 9: Geneva, Elveţia
- Clasament în 2009: 9
- Masa de prânz într-un restaurant: 21 de euro.
- Ulcior de bere: 1,42 euro.
- Kilogram de orez: 2.68 euro.
- O duzina de oua: 5.37 euro.
- bilet de cinema: 11 de euro.
- Spălat: 917 de euro.
- 10: Zurich, Elveţia
- Clasament în 2009: 10
- Masa de prânz într-un restaurant: 17,5 euro.
- Ulcior de bere: 1,41 euro.
- Kilogram de orez: 2,36 euro.
- O duzina de oua: 4.08 euro.
- bilet de cinema: 11.25 euro.
- Spălat: 685 de euro.
Sursa: Businessweek
Desreturi extrascumpe din diferite parti ale Lumii
Tweet --------------------------------------
Am compilat o lista de deserturi ridicol de scumpe, care, probabil, au un gust mediocru, dar pretul lor le face delicios .
acest tort obişnuit acoperit în bijuterii de platină este doar 130.000 dolari .
10. Diamond prăjitură
Ştim cu toţii vin sărbătorile vşi, dacă doriţi să vă asiguraţi un cadou unic puteti investi în această piesă care este decorat cu diamante. Acest tort este incrustat cu 223 de diamante si poti manca . Victorie, victorie, prieteni .......şi cui îi pasă dacă are un gust rau ...
9. Căpşuni Arnaud
Aceasta nu este un desesrt normal de căpşuni, doamnelor. Fructele de padure sunt marinate într-un suc scump rău, servit cu mentă proaspătă şi smântână şi sunt decorate cu un inel de 5 carate diamant-roz.
8. Sultan's Golden Cake
Dacă facetio calatorie romantica la Istanbul sa va opriti la Palatul Ciragan şi răsfăţaţi-vă cu acest desert cu gust de rom delicios, trufe negre caramelizate şi aur.Da, aur adevărat comestibil. Caseta de tort de argint poti sa pastrezi pentru 1.000 de dolari, este cadou.
7. Madeleine Truffle
Aceasta trufa costa 250 dolari / bucata nu este scump pentru ca este facut din aur si cu diamant în ea.
6. Brownie Extraordinaire
Faptul că acest spiridus costa 1.000 dolari în Jersey nu le impiedica sa fie un desesrt italian .Alune prăjite cu ciocolată incorporat in desesrt .Si un Dufuzor de cristal, astfel încât oamenii pot uda gura lor lacomi, grase după fiecare muşcătură.
5. Golden Opulence Sundae
Aur. Aur. Aur. Deşi, acest desert este facut din ciocolată scumpa peste care este picurat sirop Hershey şi fructe confiate, migdale invelite in aur comestibil şi contine trufe de ciocolata peste care sunt asezate nuci şi o cireaşă maraschino., preţ 1.000 $ pentru inghetata
4. Variaţia ciocolată
în Mezzaluna este desertul de ciocolata nemaipomenită care a fost clasat pe locul unul dintre cele mai scumpe deserturi din lume - 640 dolari. Se face cu sorbet din sampanie (facut din Roederer Cristal) şi, desigur, frunze de aur comestibile.
3. Macaroons Haute Couture
preţul lui este de 7.414 dolari, este facut din crema de unt si otet balsamic,unt de arahide.
2. Cetatea Aquamarine
Acest desert servit în Sri Lanka este de 14.500 dolari şi bine meritat. Contine ciocolata, frisca , un fel de boabe traditiona ,ceva roşu- greu de descifrat pe placă şi o bijuterie de 80 de carate acvamarin.
1. Platinum Cake
acest tort obişnuit acoperit în bijuterii de platină este doar 130.000 dolari .
Abonați-vă la:
Postări (Atom)
Arhivă blog
-
▼
2021
(125)
-
▼
octombrie
(6)
- Doar o data poate sa se intample in viata
- Actorii Hollywoodieni sunt mai normali decat polit...
- Cele mai ciudate legi de circulatie din Lume
- Texas interzice fetelor transgender sa participe ...
- Moderna a declarat ca vaccinul este bun si pentru ...
- Zinedin Zidane nu e interesat sa lucreze la Manche...
- ► septembrie (27)
-
▼
octombrie
(6)
-
►
2011
(75)
- ► septembrie (4)
-
►
2010
(381)
- ► septembrie (49)