Reclama

miercuri, 17 martie 2010

Ciocolati divine

PIERRE MARCOLINI

De origine belgiana Pierre Marcolini creaza ciocolati icredibil de delicioase.
Se zice ca daca nu ai gustat ,nu stii ce gust are ciocolata.
Ciocolatierul Marcolini este denumit "magicianul ciocolatii '' fiindca creaza
noi savori dulci.
100 grame costa 200 de euro.
http://www.marcolini.be/index.html

RICHART

Fondat in 1925 in Lyon (Franta),a devenit renumit doar in anii '80 la a doua
 generatie de ciocolatieri.Michael Richart s-a nascut sa inventeze noi
arome de ciocolata.El a fost care a inventat ciocolata tip bon-bon.
Ciocolati mici ,de diferite arome ,ambalate in cutie lux.
El a fost care a inventat ciocolati cu gust de flori sau herbal.
Cine ar fii crezut ca acetatul din masline se poate folosii in
ciocolati ?Ciocolata RICHART are gust aparte ca foloseste
acetatul de masline.
Se zice ca este excelent sa savurezi ciocolata ,atunci cand bei si
un pahar de vin.

Cutia costa 50 euro .
http://www.richart-chocolates.com/chocolates

GODIVA

Este o ciocolata belgiana.Ambalarea este cel mai elegant dintre marci .
Godiva a fost prima marca care a facut din ciocolata unaliment de lux.
Acum puteti cumpara ciocolati pregatite pentru pasti .

Dar cutia de ciocolata cea mai scumpa este aceasta :
Costa 480 de dolari
 http://www.godiva.com/welcome.aspx.

DELAFEE
Ciocolata invelita in foita de aur.
Dar si in consistenta ciocolatii este parf de aur.
Va informez ca exista un aditiv E foarte sanatos.
E175 -este praf de aur pur de 24 carate.Este
autorizat de Uniunea Europeana ca un aditiv
alimentar.
Cutia de ciocolata costa 100 de euro.
Firma DELAFEE comercializeaza mai multe produse
imbogatite cu parf de aur:
-ceai
-vin
-tutun
-bomboane pt copii

http://www.delafee.com/luxury-gifts-with-edible-gold.php

NOKA

Firma Noka este mandru de tehnologia de fabricatie:este unica ,
cea mai laborioasa ,cea mai lunga pentru obtinerea pastei de ciocolata.
Ei au inventat lichiorul de ciocolata ,ei au folosit prima data in cantitati
maxime pudra de cacao .Ciocolata contine 75 % pudra de cacao .
Se foloseste un amestec de diferite specii de cacao ,dar cele mai
balsamice  cum ar fii cacao din :Venezuela ,Trinidada ,Ecuador ,
Costa del Marfil.
100 grame costa pana la 150 de euro.
http://www.nokachocolate.com/index.html


Recomand
Aloe vera gel 93 % pur
   - se poate folosi ca atare sau in masti cosmetice
Crema conturi ochi PERLA
    -are aplicator roll-on pentru stimularea circulatiei de singe si pentru diminuarea ridurilor
prin masaj.

Alte articole interesante gasiti aici    http://www.wix.com/beyaas/spa « inapoi
Beautiful Yaasmin
www.beyaas.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza articolul

Arhivă blog