Reclama

sâmbătă, 20 noiembrie 2010

Ce fel de ingrediente sunt in Rimmel ?

--------------------------------------

Inventatorul  rimelului este , Eugene Rimmel, si continuă să fie imortalizat descoperirea lui din secolul al 19-lea. "Rimmel" este cuvantul pentru rimel sau mascara  în mai multe limbi, inclusiv olandeză, persană, portugheză şi turcă. Omul care a popularizat rimel, TL Williams, a creat invenţia lui in 1913, un amestec de praf de cărbune şi vaselină, pentru Maybel sora lui. Atunci când produsul a devenit un hit, a numit compania sa Maybelline pentru a onora cele două surse de inspiraţie.

Mascara Ingrediente

Mascara include de obicei :
-un negru de fum sau  pigment oxid de fier pentru a  întuneca genele ,





-un polimer pentru a forma un film pe gene ,
-un conservant,
-şi o ceară sau uleiuri cum ar fi lanolina, ulei mineral, parafina, petrolatumului, ulei de ricin, ceară carnauba, ...pentru a ingrosa genele.
Există două opţiuni de bază:
formula anhidru fără apă,
sau emulsii de apă şi ulei.
Varianta anhidru - sunt  impermeabile de apa  şi mai puţin probabil să lasa pete sau fulgi, dar poate fi dificil să le eliminaţi.
Emulsiile sunt mai uşoare  pe gene, dar poate lasa urme de fulgi sau pete.
In anii 1930, rimmelul avea  ingrediente infricosatoare precum terebentină, plumb, anilină, de la care femeile mai degraba sau orbit decat sa fie frumoase. Acum legea limiteaza strict natura ingredientelor astfel , femeile sunt în condiţii de siguranţă să se aplice în zona ochilor.
Dar totusi ai grija , inca se gaseste pe piata rimmel in care este  thimerosal, un conservant care poate provoca conjunctivita si dermatita pleoapei (o erupţie cutanată).

Waterproof Mascara

Experţii sugerează limitarea utilizării a formulei impermeabile .Efortul  de a elimina aceste produse pot deteriora genele , care poate sa duca pana  la  să rupă sau să cadă.



Maybelline lui Lash Mare

Probabil este cel mai cunoscut si cel mai popular rimmel .Un   tub este vândut la fiecare 1.9 secunde în Statele Unite - şi o dată la fiecare 1.1 secunde la nivel mondial.

Caviar marca House & Love Prounier

--------------------------------------

Ştim cu toţii caviarul este una dintre cele mai luxoase  şi cele mai rafinate produse alimentare care a existat vreodată. Caviar House & Prunier   au invitat pe Yves Saint Laurent pentru a face pentru acest produs un nou ambalaj cu adevărat unic.
Yves Saint Laurent a decorat cu desene inspirate din  dragoste, cutia  de caviar “ LOVE “  trebuie sa exprime calitatea superioară marca Prunier .


Acest caviar este pur şi simplu echilibrul perfect si armonia între sare şi ouăle.
Produse în conformitate cu reţete persane vechi cu  sare originale din zona .
Caviarul Saint-James a devenit una dintre cele mai bune realizări produs a lui  Prunier.
După 45 de zile de maturare se  obţine această delicatesă din perle negre de caviar , doar pentru adevarati  gurmanzi.  Dragoste  şi armonie perfectă între sare şi ouăle face perfect numele ales pentru acest caviar, Prunier "Love 2010"Caviar.



Un cadou original şi o idee foarte gustoasa, care pot satisface chiar cele mai pretenţioase cerinte  din lume, mai ales în cazul în care gustati  cu un pahar de şampanie.
Preţul  Caviar House & Prunier Yves Saint Laurent de 125g este 485 de euro.



Mai multe informaţii: Caviar House & Prunier Yves Saint Laurent
 
 

Un restaurant apreciat in peninsula Iberica

--------------------------------------

Paco Morales Restaurantul este situat în Bocairent (Valencia), înfăşurat în pini din Sierra de Mariola şi adăpostit de Ferrero Hotel, plin de farmec si dragoste in fiecare detaliu. Într-o fermă din secolul XIX-lea, arhitectul  Luis Sendra a facut  proiectul in cinstea  celebrului jucator de tenis Juan Carlos Ferrero., tehnologia folosita se numeste Bang & Olufsen, spatii confortabile, un spa  relaxant , un serviciu impecabil   ,o duzina de apartamente mari,  jacuzzi şi terase generoase cu vedere la grădini sunt punctele forte a cladirii.
Paco Morales,  a fost în Ferrero Hotel si a gasit un mediul perfect pentru a face bucătăriile specific  Bilbao Guggenheim
Ferrero este un hotel cu 2  restaurante  .O bucatarie senina, eleganta si matura, care arată vitejie în jocul impecabil, cu  arome si  texturi,care vor fii calificate  , doar în gura unui elegant si delicat.



Buna combinatie  a ingredientelor  locale cu cele  exotice şi neobişnuite şi, pe cât posibil, sunt  crescute in  propria gradina de legume şi plante aromatice.
Cartea de meniu a re o scurta scrisoare de bun venit  şi două forme de meniu pentru degustare, fiecare conceput pentru un singur scop: pentru a satisface gusturile celor mai pretenţioase si aventurosi clienti , sau pentru a satisface iubitorii de bucătărie tradiţională ne-convenţionale. Pentru acestea din urmă, meniul Estate (50 euro) este perfecta , mai mult inspirat de reţete din zona, mereu actualizat, şi sunt folosite ingrediente  mai uşor de recunoscut,. meniul Inovare (85 euro), este mai obraznic, este, fără îndoială cea mai bună opţiune pentru cei care doresc să respecte talentul şi potenţialul bucatar tineri din Cordoba

.



În 2009, un meniu dintre clasicii sale era , lame cu bacon Iberice , Iuda ureche şi creier de miel prăjit, a câştigat loc în top 10 cele mai bune bucate a anului in  prestigioasa publicaţie Wine & Food. La ultima vizita noastră, s-au remarcat, de asemenea, barba caprei negre , paine prajita cu unt, nuci proaspete, ( foarte proaspete,)care  au făcut senzatia de  nuc si caviar marin, precum şi un  chopitos cu ţelină şi ulei de chili.
Deserturile suntvariate , cum ar fi Cirese Paco  cu ouă prăjite, alge mastocarpus alb marinat si inghetat-e  misto.



Are renume naţional şi internaţional  pivniţa, care include unele oferte  interesante,.
Pentru a termina cu surprindere are o caruta cu un ceai vase mic eşantion de ierburi indigene, care va selecta branşă în faţa noastră în ceea ce priveşte decizia de a înfiinţa amestec digestiv.


colaborare speciale: cu Dani - CaviarBCN

In Hong Kong se va construii hotelul cel mai inalt din Lume

--------------------------------------

Deci va fii hotelul cel mai inalt si nu cladirea cea mai inalta .

Hotelul Ritz-Carlton din Hong Kong
va deveni cel mai inalt hotel din lume in martie 2011.
Situat in cladire impunatoare numit Centrul de Comert International (CPI), o clădire care, atunci când va fi finalizată va fii cea mai înaltă clădire din China (492 metri), Ritz-Carlton Hong Kong va ocupa doar  etajul 102 pana  la etajul 118. Vederea din balcoane va fii la portul din Victoria şi insula Hong Kong vor fii  absolut spectaculoase.




Hotelul Ritz-Carlton din Hong Kong va avea 312 camere, care vor  oferii vederi superbe la oraş.



Oferta de servicii a hotelului este completat cu mai multe restaurante, chinezesc, italiană şi olandeză, cameră de ceai, un bar minunat pe acoperiş (trebuie să vezi pe timp de noapte), unde puteţi gusta cele mai bune tapas din Asia şi cele mai bune cocktail-uri, precum şi camere private pentru festivităţi intimă.



Dacă sunteţi în căutarea pentru relaxare este disponibil un spectaculos SPA numit  ESPA care va ocupa 860 m2. De asemenea, are propria sa cameră de fitness si piscina interioara  la etajul 118.


Mai multe informaţii: The Ritz-Carlton din Hong Kong

vineri, 19 noiembrie 2010

Penelope Cruz este noua imagine a brandului Lancome

--------------------------------------

Penelope Cruz este imaginea brandului Lancome in camapnia toamna / iarna 2010.
Brandul Lancome a creat parfumul Tresore in 1990 .Imaginea parfumului a fost
Isabella Rosselini si Kate Winslet .

Acum au imbogatit oferta cu Tresor in Love .
Frumoasa Penelope poarta doar o rochie neagra , si spotul a fost filmat in prestigiosul hotel
CRILLON.